Geboren voor het vak

Sommige mensen zijn geboren voor hun vak. Juliette beheerst duidelijk niet alleen een breed scala aan technieken. Ze combineert dit met een grote sensitiviteit voor wat het lichaam nodig heeft en is daarom enorm effectief. Naast goede voeding beleef ik de massages als het beste wat ik kan geven aan mijn lichaam.

dr. J. Boudewijns

Nijmegen, 10 april 2017

Bindweefselmassage

De ontvangst door Juliette was altijd prettig en betrokken, terwijl zij tegelijkertijd professioneel bleef. Zij stemt goed af op de persoon voor zich. De bindweefselmassage die ik ontving was vakkundig en met goed resultaat. Ik zal (therapeutische) massage door Juliette aanbevelen aan anderen. 

Anja

Kranenburg, 17-03-17

Een lekkere massage. 

Half juli 2015 kreeg ik een cadeaubon met vervaldatum 27-09-2015 voor een massage. De zomervakantie ging voorbij en ik dacht er niet meer aan. Het werd september en de herinneringen aan zon, zee en vrije tijd vervaagden. Ik was aan een heerlijke ontspannende massage toe. En, o…ja, die cadeaubon kan ik daar goed voor gebruiken. Zo kwam ik bij Juliette terecht. Bij het bekijken van de website dacht ik al, hmm. En de vragenlijst die ik kreeg na mijn aanmelding, ook hmm.

Sinds 12 jaar heb ik pijn in mijn linkerschouder, een souvenier van het overal naartoe dragen van mijn eerstgeborene voordat hij 1 jaar oud was. Bij de eerste behandeling bleek al dat Juliette niet zomaar een masseur is. Ik was verbaasd dat zij mijn vraag of “ik van de pijn af zou kunnen raken” bevestigend beantwoordde. En inderdaad na 2 behandelingen ben ik van de pijn af. Juliette gaf aan dat de pijn ook door de mate van stress in mijn leven onderhouden wordt.

Dus ik aan de slag met die stress. En wat denk je: de stresserende omstandigheden in mijn leven bestaan onverminderd. De manier waarop ik omga met die stress is veranderd: namelijk problemen in en rondom mijn leven hoeven niet perse door mij te  worden opgelost.

En die lekkere massage waar ik op hoopte, heb ik alsnog bij Juliette.

Haidy van Troon

Werner Ravenstijn, Beek-Ubbergen

In de 10 jaar dat ik aan duursporten zoals triathlon en survival run deed heb ik regelmatig sportmassages ondergaan om het lichaam soepel te houden. Na de periode van wedstrijden ben ik natuurlijk niet gestopt met sporten maar wel wat rustiger aan gaan doen maar had wel al enige tijd last van diverse triggerpoints waarvan één hardnekkige in mijn bilspier. Op een gegeven moment voelde ik uitstraling naar mijn quadriceps, een verdoofd gevoel wat me beperkte in goed slapen en lekker sporten.
Ik werd door mijn vriendin getipt om eens op zoek te gaan naar iemand die gespecialiseerd is in triggerpoint massages. Wat blijkt zit er iemand op 3 km van mijn woonplaats! Goede website, duidelijke informatie, geen zweverig gedoe dus gebeld en afspraak gemaakt. Nu enkele maanden later ben ik bijna geheel af van mijn klachten en kan weer pijnvrij functioneren en slapen. De massages zijn geweldig, de uitleg wat je lichaam doet en hoe jij zelf een bijdrage kan leveren met bijvoorbeeld rekkingsoefeningen een belangrijke toegevoegde waarde.
Julliette van Balance life is kundig en volledig gediplomeerd, top!

Werner Ravenstijn,
Beek-Ubbergen

wr_1WR2

Geeranne Gimbrère

Ten gevolge van een beroepskwaal waardoor ik regelmatig erge en langdurige pijn heb ik mijn nek en schouderbladen, ben ik sinds vele jaren onder behandeling van fysiotherapeuten geweest.

Van behandeling met drukpunt therapie op de schedelrand, massages met daarna een behandeling met ultrageluid, stroomvormen tot eindeloze warme en koude pakkingen.

Dit alles had een tijdelijk effect, echter na enige tijd waren de pijnklachten terug.

Op advies van een vriendin kwam ik in contact met Juliëtte, zij profileert zich als therapeutisch masseuse. De eerste behandeling was een bijzondere ervaring. De verschillende massage technieken die zij gebruikt met behulp van o.a. massage cups, maar ook de 50 minuten tijd die ze gebruikt voor een behandeling betekent een intensief uur ook voor mij als cliënt. Soms moest ik even op de tanden bijten als er een “triggerpoint” aangepakt werd. Gelukkig kon ik de achterkant van mijn rug niet goed zien, maar er blijken soms wat “blauwe”plekjes te zijn geweest ten gevolge van de cup massages.

Juliette is erg toegewijd aan haar vak, ze is steeds nieuwsgierig naar nog meer technieken en behandel methoden om een nog beter resultaat te bereiken. Ze wil weten hoe het menselijk lichaam functioneert, “hoe kan ik zo behandelen dat de triggerpoints opgeheven worden”.

Mij heeft ze na de enkele behandelingen van mijn pijnklachten afgeholpen, eerst een behandeling twee keer per week, daarna nog enkele keren eens per week. Nu bezoek ik haar nog slechts een keer in de 6 weken voor een onderhouds behandeling, om te voorkomen dat de pijnklachten terugkomen.

Een dankbare cliënt,

Geeranne Gimbrère

Geeranne

Gemma

Ik heb Juliette leren kennen in de sportschool, vertelde van mijn last van mijn nek en het levensverhaal over mijn lichaam .

Veel therapie gehad van af mijn 19 jaar nu 52 jaar  elk week, overal geweest bij een Chiropracticus, Shiatsu, Oefentherapie, tot slot elke week naar Fysiotherapie voor dry needling, spuiten en het hielp allemaal niet.

Elke dag in  de weer met warmte pleisters, massage apparaat, warmte olie om rust in je lichaam te krijgen.

Last van duizeligheid doordat alles vast zit.

Maar toen ik Juliette sprak gaf ze me hoop en overhandigde haar kaartje, zo van,  maak een afspraak en we zullen eens kijken.

Als eerste therapie van Veen afbellen en de fysiotherapie……

We zijn nu vier weken verder bij Juliette en het gaat geweldig, fantastisch geen nekpijn meer geen massage apparaten meer.

Het voelt weer goed, zelf had ik zoiets dit hou ik mijn hele leven. Maar nu is het weg super!

Goed dat ik Juliette ontmoette, ze geeft mijn ook goed advies met alles lichamelijk maar ook geestelijk.

Echt heel fijn.

Liefs Gemma.