Bianca

De afgelopen jaren heb ik bij Juliette verschillende massage technieken ondergaan, maar voor mij is de Guasha therapie toch echt een topper als het aankomt op resultaat. Na een aantal intense behandelingen merk ik dat de altijd terugkerende pijn tussen mijn schouders al een tijd weg is. In 2017 heb ik mijn borstprotheses late verwijderen. Het weefsel naast mijn borsten onder mijn armen heeft daar een flinke tik mee gekregen en was daardoor in de diepere lagen pijnlijk gevoelig. Na 5 behandelingen is die gevoeligheid beduidend minder geworden. Dus ik ga lekker door met het opruimen van stagnaties in mijn lichaam door middel van Guasha. Het is niet de prettigste behandeling maar wel de meest effectieve en dat telt!

Bianca

Gennep, 1 augustus 2018

 

Een aanrader

Een  vriendin vertelde me positieve verhalen van Juliette. Sinds een half jaar krijg ik afwisselend triggerpoint massage, cupping en Guashatherapie vanwege pijnklachten aan nek, schouder en arm. Voor mij is haar behandeling een omslagpunt geweest richting herstel. Ik heb nu nauwelijks nog een bewegingsbeperking en de pijn is een stuk afgenomen. Juliette is niet alleen deskundig. Haar benadering is persoonsgericht, ze is duidelijk op een prettige manier en ze weet die snaar te raken zodat je zelf actie onderneemt t.b.v. een goede lichamelijke en mentale balans.

‘Een aanrader’

Marie-José uit Nijmegen

22 oktober 2018

Een metafoor

Ik weet niet hoe het jullie vergaat maar ik rij motor en doe dat al meer dan 30 jaar. Europa door, naar het werk, gewoon een blokje om, dat soort dingen.

Ik heb oude motoren gehad, klassiekers zeg maar, wat minder oude motoren en behoorlijk nieuwe motoren, maar een ding hebben ze allemaal gemeen, ik rij alle motoren veel en vaak. De motoren krijgen netjes onderhoud, goede benzine, goede banden; ik sta ook nooit echt stil. 

Maar ja, alles wordt ouder en opeens merk je: oei, wat een olieverbruik, wat rookt de motor, dat stuk bekabeling ziet er niet meer vers uit. Remde de motor vroeger niet beter? Was het asfalt in die bocht nu echt zo slecht?

Dat had ik ook met mijn lichaam. Alles werkt prima en buiten een paar kleine zaken dacht ik dat alles goed functioneerde. Tot het moment dat in het verkeer de dode hoeken steeds groter werden en ik tot mijn schrik bemerkte dat ik geen echt lange afstanden meer kon rijden. Word ik nu zo oud dat het einde van het motorrijden nadert? Ik vreesde van wel.

Gelukkig kwam ik via mijn partner bij Juliette terecht. Meteen aan de slag met de Guasha methode om de knopen in mijn vezels aan te harken. En oeps daar zat wel wat, bont en blauw kwam ik thuis en ik dacht ook: nou hier heb ik ook niets aan. Totdat ik de volgende dag ineens zomaar door het achterraam van mijn auto kon kijken wanneer ik mijn hoofd omdraaide op zoek naar achteropkomend verkeer.

Al na een paar behandelingen zat ik anders op de motor. Doordat ik minder beperkingen had, zat ik ineens veel stabieler op de motor en kon ik veel gemakkelijker lange afstanden rijden. Ik kon mijn bucketlist afwerken met een zogenaamde SS1000 (1000 mijl in 24 uur) en heb er daarna nog meerdere kunnen rijden. Elke keer zonder fysiek ongemak, altijd veilig en met veel plezier.

Dus net als een ouder wordende motor, is het nodig om een lichaam op de cruciale punten te onderhouden. Dit om te voorkomen dat de benzineslang verstopt raakt, het balhoofdlager vast komt te zitten, dat de wiellagers verslijten en de zuigerveren verkolen. Om te voorkomen dat ik word beperkt in datgene dat ik het liefste doe: motorrijden.

Paul ten Broeke

28 november 2018

Geboren voor het vak

Sommige mensen zijn geboren voor hun vak. Juliette beheerst duidelijk niet alleen een breed scala aan technieken. Ze combineert dit met een grote sensitiviteit voor wat het lichaam nodig heeft en is daarom enorm effectief. Naast goede voeding beleef ik de massages als het beste wat ik kan geven aan mijn lichaam.

dr. J. Boudewijns

Nijmegen, 10 april 2017

Bindweefselmassage

De ontvangst door Juliette was altijd prettig en betrokken, terwijl zij tegelijkertijd professioneel bleef. Zij stemt goed af op de persoon voor zich. De bindweefselmassage die ik ontving was vakkundig en met goed resultaat. Ik zal (therapeutische) massage door Juliette aanbevelen aan anderen. 

Anja

Kranenburg, 17-03-17

Een lekkere massage. 

Half juli 2015 kreeg ik een cadeaubon met vervaldatum 27-09-2015 voor een massage. De zomervakantie ging voorbij en ik dacht er niet meer aan. Het werd september en de herinneringen aan zon, zee en vrije tijd vervaagden. Ik was aan een heerlijke ontspannende massage toe. En, o…ja, die cadeaubon kan ik daar goed voor gebruiken. Zo kwam ik bij Juliette terecht. Bij het bekijken van de website dacht ik al, hmm. En de vragenlijst die ik kreeg na mijn aanmelding, ook hmm.

Sinds 12 jaar heb ik pijn in mijn linkerschouder, een souvenier van het overal naartoe dragen van mijn eerstgeborene voordat hij 1 jaar oud was. Bij de eerste behandeling bleek al dat Juliette niet zomaar een masseur is. Ik was verbaasd dat zij mijn vraag of “ik van de pijn af zou kunnen raken” bevestigend beantwoordde. En inderdaad na 2 behandelingen ben ik van de pijn af. Juliette gaf aan dat de pijn ook door de mate van stress in mijn leven onderhouden wordt.

Dus ik aan de slag met die stress. En wat denk je: de stresserende omstandigheden in mijn leven bestaan onverminderd. De manier waarop ik omga met die stress is veranderd: namelijk problemen in en rondom mijn leven hoeven niet perse door mij te  worden opgelost.

En die lekkere massage waar ik op hoopte, heb ik alsnog bij Juliette.

Haidy van Troon