Hypnose Nijmegen

Lucille van Woerkom

Door het helpen van honderden mensen in de afgelopen jaren met directe hypnose, heeft Lucille van Hypnose Nijmegen een veel ervaring. Het enthousiasme waarmee zij resultaten en doelen weet te bereiken wordt zeer gewaardeerd. Lucille is aangesloten bij het toonaangevende Hypnosecentrum Nederland.

Hypnose is een gefocuste staat van concentratie, waarin ons onderbewustzijn suggesties kan accepteren. Als een suggestie geaccepteerd wordt door het onderbewustzijn, dan wordt dit aangenomen als de waarheid. Dit kan alleen als de suggesties die gegeven worden niet in tegenspraak zijn met iemands persoonlijkheid.

Een hypnotische trance is een heel normale gemoedstoestand die we meerdere malen per dag meemaken. Denk bijvoorbeeld aan een dagdroom of als je helemaal verdiept zit in een mooie film, dan kan alles om je heen helemaal wegvallen en ben je alleen daar nog maar mee bezig. Eenmaal in deze staat is ons kritische en bewuste geest minder alert, waardoor er toegang tot het onderbewustzijn mogelijk is.  
Ons onderbewustzijn is heel krachtig en beheerst alle automatische functies, zoals  gewoonten, overtuigingen, patronen en angsten. Je kunt wel weten wat je probleem is, maar daarmee heb je het nog niet opgelost. Door middel van hypnose kan het geen wat je graag wilt veranderen, gereset worden in je onderbewustzijn.