Fibromassage

Fibromyalgie, ook wel weke-delen reuma genoemd, is een reumatische aandoening. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn in het hele lichaam. Deze pijn bevindt zich in spieren, spier- en gewrichtsaanhechtingen en pezen in het lele lichaam. Helaas zijn dit vaak niet de enige klachten maar ook;

Slapeloosheid, vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn, stijfheid, concentratiestoornissen en darmklachten zijn veel voorkomende klachten.

Uit recent onderzoek door de Universiteit van Miami is gebleken dat massage een van de gunstigste behandelingen is voor Fibromylagie pati├źnten. Een Fibromassage brengt het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam. De ademhaling wordt weer normaal, het hartritme daalt en de stress en de pijn in het lichaam verminderen.

Waarom massage?

Fibromassage is een zeer zachte en uitermate langzame ontspanningsmassage om het lichaam tot rust te brengen. Een lichaam dat pijn heeft is constant op de vlucht. Deze speciaal zachte en ontspannen massage komt het lichaam weer tot rust, gaat de ademhaling naar beneden en kan het lichaam ontspannen.

slide_BL5303