Afslankmassage of cellulitemassage

Cellulitis wordt vooral veroorzaakt door een toename van het vrouwelijke hormoon oestrogeen, wat bijvoorbeeld ten tijde van menstruatie en zwangerschap in hoge mate in het vrouwelijk lichaam voorkomt. Vet wordt opgeslagen waardoor vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. De doorbloeding in het bindweefsel stagneert en de vetcellen in de huid nemen toe. Als dan het bindweefsel verhard, trekt dit de huid omlaag waardoor “kussentjes” ontstaan. Wanneer de kussentjes zichtbaar worden spreekt men van cellulite of sinaasappelhuid.

Wat is het?

Een afslankmassage is een diepe bindweefselmassage, het bindweefsel wordt zacht gemaakt en vernieuwd waardoor het weer strakker wordt. Het lichaam raakt opgehoopt vocht kwijt en reinigen zich van gifstoffen. Het is daarom erg belangrijk dat u voldoende drinkt en gezond eet om het lichaam voldoende gelegenheid te geven om zich te “ontgiftigen”

U verliest door de afslankmassage geen gewicht,  maar wel centimeters. Dit kan variëren van 3 tot wel 9 cm. Deze therapie kunt u zien als een goed alternatief van de ongezonde en dure lilposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar u voelt zich na een afslankmassage behandeling verkwikt en energiek.

De kuur bestaat uit 10 behandelingen van 45 minuten. Per kuur kan er één zone behandeld worden;

  1. benen en billen
  2. buik en heupen

Een behandeling wordt altijd afgesloten met een heerlijke koele pakking om de afvoer van de afvalstoffen te stimuleren. De eerste twee weken komt u 1x per week en daarna 2x per week. Deze intensiteit is nodig om het gewenste effect te bereiken.

U zult over het resultaat versteld staan!